Referenciáink

Az elektromos fűtés kivitelezés minden területén számíthat ránk. Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal kínál teljes körű megoldásokat akár meglévő, akár teljesen új épület gazdaságos és hatékony fűtésrendszerének a kialakításához. Eddigi munkáink segítenek betekintést nyerni, hogyan is dolgoznak szakembereink.

referenciák

nanonap

Termosztátok

Elektromos fűtés rendszerek hőmérséklet szabályozására

Galéria

Fűtőkábel telepítése parkettára

Meglévő régi parkettás burkolatra új elektromos padlófűtés szerelése.

Galéria

Infra padlófűtés telepítése OSB padlóra száraz padló felülettel

Kép galéria az infra padlófűtés rendszer kialakítása meglévő OSB padló felületre cementlapok zárásával

Galéria

Letölthető dokumentumok

Oldalunkon a temékekhez tartozó tanísítványokat és s telepítéshez szükséges információkat tartalmazó dokumentumokat tudja a legördíthető menüből kiválasztani

Galéria

Infra padlófűtés telepítése templom padozat fűtése

Ezen az oldalon talál minden olyan információt képek segítségével amivel megkönnyítjük az elképzelést hasonló épületekben való elektromos padlófűtés kivitelezéséhez

Galéria

Úsztatot szárazpadló

Cementlapos közvetítő réteggel, lehetőség van infra padlófűtés telepítésére meglévő felületre alacsony rétegmagassággal kerámia burkolattal, vagy vinyl burkolattal befejezve.

Galéria

Infrafűtés rétegrend különböző típusú burkolatokkal

Alapvetően, ha fűtésről van szó, a legtöbb esetben az általánosan elterjedt gázkazános fűtéseket, fatüzelést, hagyományos villany radártorokat alkalmazzák, pedig igen sokszor bebizonyosodott, hogy az újabb és újabb fűtési megoldások szinte mindig áttörést hoznak. Gondoljunk csak a „cirkó” fűtésre, vagy a pellet kazánokra. Egy ilyen feltörekvő „úttörő” az elektromos fűtés is. Ha Ön is szívesen tud ajánlani egyre tökéletesebb, jól alkalmazható, költséghatékony megoldásokat, akkor ez a weboldal Önnek szól! Ahogyan az energia árak növekedtek, úgy jöttek elő az újabb komfortosabb költséghatékonyabb fűtésmegoldások. Hogyha Ön egy olyan igényes szakember, akinek fontos, hogy a megbízóit ellássa a lehető leggyakorlatiasabb, legötletesebb tanácsokkal, akkor okvetlenül olvassa végig az oldalunkat. Miért válaszuk az elektromos fűtést? Ha a bekerülési értéket nézzük akkor a gázcirkó fűtéshez képest fele annyi költséggel megvalósítható a fűtés beruházás értéke Eltekinthetünk a járulékos költségektől, bonyolult engedélyektől. Az épület energetikai besorolásától függően /energia tanúsítvány/ tudjuk takarékos fűtés rendszerünket költséghatékony fűtésrendszerre cserélni. Napelemes rendszer kiépítésével a fűtés rezsiköltségünket akár 0 értékre tudjuk csökkenteni.

Galéria

Infra panelek

Az infrapanel ideális választás, ha gyorsan és nem nagy befektetéssel szeretnénk kialakítani lakásunkat modern elektromos fűtési rendszerrel.

Galéria

Fűtőkábel telepítése

Alap rétegrend Meglévő padlófelület ECO PRIME tapadóhíd Ipari öntapadó ragasztó Önszabályozó fűtőkábel 8-10 cm es sorköz elhagyással Dryvit hálószalag Önterülő flexibilis aljzatkiegyenlítő (5mm)

Galéria

elektromos fűtés

kalkulátor

Kalkulátoraink segítségével megtudhatod a szükséges fűtési teljesítményt

Kalkulátoraink megfelelőek a tervezési fázisban költségvetés készítésére, azonban nem helyettesítik a szakembereink által készített személyre szabott ajánlatot.

Az árajánlat adatlap kitöltése után fogunk küldeni a megadott e-mail címre egy általános tájékoztatót ami tartalmazni fogja a kívánt telepítési módhoz tartozó előzetes munka fázisokat.

Az árajánlat tartalmazni fogja a bekerüléshez szükséges összes adatot és telepítéshez szükséges információkat.

Ha a legördülő menüből nem tudta egyértelműen kiválasztani a beépítés módját akkor válassza a szakember segítséget.

Ez esetben a megadott telefonszámon vissza fogjuk önt hívni egyeztetés céljából

 

Kérdésed van?
Írj üzenetet