Fűtőkábel telepítése parkettára

Padlófelújításkor érdemes elektromos padlófűtés tervezését is bekalkulálni bontás nélkül.

Infra padlófűtés telepítése könnyűszerkezetes házak beltéri elektromos padlófűtés kialakításának bemutatása

Oldalunkon megismerheti annak a lehetőségét, hogy miként lehet kialakítani könnyűszerkezetes épületek komfortos elektromos padlófűtését gyorsan és egyszerűen

A baloldali képkockákon a munkamenet sorrendbeli lépéseket mutatja be.

A rétegrend a következő

- Meglévő OSB padlófelület

- 3mm XPS lamináltpadló alátét

- 3mm hőtükör

- Újgenerációs infra fűtőfólia

- Párazáró építő fólia

A következő réteg ha laminált burkolatot szeretnénk akkor erre a felületre már lehet közvetlen telepíteni.

Abban az esetben, ha a helyiségekben kerámia burkolatot vagy Viny burkolatot szeretnék kialakítani, akkor a párazáró építő fólia után

- Cementlapot más néven ( szárazpadló) közvetítő felületet kell lefektetni kötésben egymástól fél cm elhagyással

Erre azért van szükség, mert a szárazpadló felületet dryvithálóval be kell teríteni a teljes felületen és utána flexibilis ragasztóvál vékony réteggel a teljes felületet át kell húzni úgy hogy az elhagyott fél cm es illesztéseket a ragasztóval ki kell tölteni.

Miután ez megtörtént, be kell vonni tapadó híddal és ezután jöhet a flexibilis kerámiaburkolat ragasztó illetve a végső kerámia burkolat.

 

 

Szárazpadló

Tekintettel arra, hogy száraz építés technológiáról van szó, a  szárazpadló alkalmazása gyors, egyszerű tiszta és könnyű megoldást jelent a felhasználó számára. A szárazpadló fontos tulajdonságai közé tartozik, hogy  magas szintű hang- és hőszigetelő teljesítménnye van és ezenfelül kiváló tűzállósága van. A szárazpadlós megoldással könnyedén ki lehet küszöbölni az esetleges aljzat egyenetlenségeit is. A Rigidur szárazpadló elemekből nagyon kemény és szilárd padló készíthető – mindennemű utólagos felületkezelési igény nélkül jól bírja a görgős székek okozta igénybevételt.

Az úsztatott szárazpadlót a valóságban 2 darab 1500x500 mm nagyságú, 2x10 vagy 2x12,5 mm vastag Rigidur lap összeragasztásával állítják elő. A szomszédos lapok tökéletes kapcsolatát a két lap egymáshoz képesti eltolása biztosítja.

Miért használjuk a Rigidur szárazpadló lapokat?

Száraz szerelési folyamat: A padlót víz felhasználása nélkül, így tehát télen is szerelhetjük.

Magas minőség, megfizethető ár: A Rigidur padlók nagyon kedvező ár-érték arányt nyújtanak.

Magas műszaki ellenálló-képesség: A Rigidur lapok további felületkezelés nélkül kibírják a guruló székek okozta terhelést is.

Padlófűtés: Az úsztatott száraz padló tulajdonságaival kifejezetten kedvez az elektromos padlófűtés kialakításának, mivel a szárazpadlók előnyeit egyesíti a gipsz hővezető tulajdonságaival (gyors hőátvétel).

Magasabb páratartalmú helyiségekben is alkalmazható (konyhák és fürdőszobák): A lapok már a gyártósorról lekerülve mélyen impregnáltak, ellenállnak a levegô páratartalmának, így a vízállósága is fokozottan megjelenik.

A hőhidakat kivédve eltűnik a  penészesedés veszélye.

Rövid és gyors beépítés idő: A ragasztó száradása után a lapok szinte azonnal terhelhetőek vagy burkolhatóak, nem kell hosszú napokat várni a  kiszáradási időre, ígezáltal  megrövidül a szerelési idő.

Egyszerű megmunkálás: A  lapokat egyszerű a helyszínen össze szerelni és megmunkálni.

Az elemek  alacsony tömege: A lapok  alacsony tömege megkönnyíti a helyszíni mozgatását, és statikailag nem terheli meg az épület födém szerkezetét

Az úsztatott szárazpadló – az építkezés gyors, élettartamuk rendkívül magas, nagy tömegeket elbírnak és nem penészednek!

Kérdésed van? tedd fel nekünk

Kapcsolat

nanonap

szolgáltatások

Fűtőkábel tanúsítványok

Fűtőkábel tanúsítványok dokumentumok
Részletek

Infra padlófűtés telepítése OSB padlóra száraz padló felülettel

Képgaléria a telepítéshez szükséges sorrendel bemutatása a meglévő OSB padlófelületre elektromos infra padlófűtés kialakítása cementlapos megoldással
Részletek

Letölthető dokumentumok

Részletek

Infra padlófűtés rétegrend építése száraz padlóval

Ezzel a megoldással infra elektromos padlófűtés rendszert lehet kialakítani meglévő felületre hideg vagy meleg burkolattal
Részletek

Hőkamerás Épületvizsgálat

Mikor van szükségem hőkamerás épületvizsgálatra?
Részletek

Fűtőkábel rendszer kivitelezéséhez szükségse szakmai leírások

Abban az esetben, ha ön elektromos padlófűtést szeretne, több verzió közül is választhat. Oldalunkon főbb irányvonal az infra padlófűtés rendszerek kialakítása mellett elektromos önszabályozós fűtőkábelek tervezését, telepítését is vállaljuk.
Részletek

Infra padlófűtés rétegrend építése laminált burkolattal

Infra padlófűtésünket tervezhetjük meleg burkolattal azokban a helyiségekben, ahol nem szeretnénk, hogy a talpunknak mezítláb hideg érzete legyen.
Részletek

Infrafűtés Telepítés

Az infra padlófűtés rendszer telepítését, tiszta pormentes felületen kell végezni. Ha padlón festékből származó glett maradvány vagy egyéb olyan vakolat ragsztó maradvány van, ami a padló síktól kiáll azokat spaklival ,vagy egyéb más szerszám segítségével
Részletek

Fütőkábel szerelése, kivitelezése

Az elektromos padlófűtés szobánként vezérelhető szobatermosztáttal. Az elektromos padlófűtés, alacsony üzemeltetési hőmérsékletével, kellemes és komfortos meleget sugároz otthonába. Elsődleges hőforrásként fő fűtésként tudja használni társasházi laká
Részletek

Kérj árajánlatot!