Tisztelt Hölgyem/Uram leendő partnereink

 

Cégünk már több mint 14 éve az elsők között van a piacon elektromos padlófűtés rendszerek  és a hozzátartozó szolgálatások kínálatával.

Minden típusú kérdés és megoldás egy helyen ami elektromos fűtéssel kapcsolatos.

Legyen az új vagy meglévő épületek kivitelezése. Nálunk megfelelő teljeskörű szakmai tanácsadással tud a jövőben tervezni épületének átalakításával, igény és lehetőség szerint helyszíni felméréssel.

 

 

Egyedülálló termék garanciáink, minőség és tanúsítványok:

A legmagasabb minőségi követelményeknek és szabványoknak megfelelnek a termékeink. Ezen felül rendelkeznek minden EU területén szükséges tanúsítvánnyal és minősítéssel. Büszkén állíthatjuk Cégünkről, hogy a legkiválóbb minőségű, hosszú élettartamra tervezett termékeket forgalmazzuk, a megrendelők elégedettsége érdekében. Ezt bizonyítja, hogy már hosszú ideje az elektromos fűtés piac magyarországi ismert részvevője vagyunk.

 

Ügyfeleink és Viszonteladó partnereink segítése:

A 14 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött az elektromos padlófűtés rendszereket minden téren megismertük, kiemelkedő szakmai hozzáértéssel és tudással rendelkezünk.

Partnereink a közvetlen, gyors kiszolgálás mellett a legjobb és mindenre kiterjedő szakmai segítségre is számíthatnak tőlünk.  Raktárkészletünkről gyors és biztonságos kiszolgálással tudjuk biztosítani a rendeléseket.

 

Innováció és fenntarthatóság:

Korunk modern piaci igénye  támogatja a megújuló energiaforrások alkalmazásában rejlő hosszú távú megbújó lehetőségeket. Jövőbeni célunk, hogy olyan elektromos fűtés rendszereket tudjunk tervezni és ajánlani ügyfeleink számára, ami a mindig a legújabb és  környezetbarát technológiát egyben energiatakarékos lehetőséget biztosítson a fenntarthatóság jegyében.

Az energiatakarékosság, a szigorodó elvárások, amelyek az új és lassan a meglévő  épületekre is vonatkoznak, lehetővé teszik, hogy megújuló energiaforrásokat javasoljunk minden új és meglévő ügyfeleink számára az elektromos fűtés rendszerek igénybevételéhez.