Akik templomba járnak télen, biztosan szeretnék, hogy az ülő felület környékén, kellemes meleg biztosítsa komfort érzetüket.

Régebben, gázfűtéssel, vagy nagyon nagy teljesítmény villany radiártort, vagy hő befúvót alkalmaztak aminek a működtetési költsége igen magas volt a nagy légtér miatt. Ezekkel a fűtőberendezésekkel sajnos, nem lehetett komfortos hő érzetet biztosítani mivel a templomok ajtainak állandó nyitogatása és az épület hőteknikai tulajdonsága nem teszi lehetővé a kellemes meleg érzet megvalósítását takarékos üzemeltetéssel.

Ezen a problémás segít az új technológia ami bontás nélkül, viszonylag gyors kivitelezési megoldással nyújt lehetőséget, komfortos padlófűtés kialakítására a padok alatt.

Ezzel az elektromos padlófűtés kialakítással olyan fűtés megoldást hozunk létre, amelynek a bekerülési értéke töredéke minden más fűtésmegoldásához képest és kellemes hőérzetet tud biztosítani a padozat környékén.

A különálló részekre felosztott területeket minden különálló részét saját vezérlésű termosztáttal lehet működtetni, igy lehetőség nyílik arra is, hogy ha nincs szükség akkor ne működjön feleslegesen minden szekció, hanem csak azok a részek ahol folymatos a tartózkodás.

Ha ilyen elektromos fűtést szeretnék kialakítani akkor azt meglehet tenni úsztatott szárazpadló réteg kialakításával amelyről az alábbi linken kap részletes leírást

Infra padlófűtés kialakítás szárazpadlóval