Új generációs Infrafűtés web áruház

 

Válasszon a termék kategóriákban megjelent termékek közül.  Vásárláshoz A kosár gombra kattintva tudja a kiválasztani a terméket. Ha ön nem szeretne regisztrálni akkor válassza a vendégként szeretnék vásárolni menüt. További információt a termék vásárlással kapcsolatosan a menü rendszerben fog megkapni.

Mik azok a legfőbb előnyök, amiért érdemes az elektromos fűtést ajánlani?
Alapvetően, ha fűtésről van szó, a legtöbb esetben az általánosan elterjedt gázkazános fűtéseket, fatüzelést, hagyományos villany radiátorokat alkalmazzák, pedig igen sokszor bebizonyosodott, hogy az újabb és újabb fűtési megoldások szinte mindig áttörést hoznak. Gondoljunk csak a „cirkó” fűtésre, vagy a pellet kazánokra.

Egy ilyen feltörekvő „úttörő” az elektromos fűtés is. Ha Ön is szívesen tud ajánlani egyre tökéletesebb, jól alkalmazható, költséghatékony megoldásokat, akkor ez a weboldal Önnek szól!

Ahogyan az energia árak növekedtek, úgy jöttek elő az újabb komfortosabb költséghatékonyabb fűtésmegoldások.

Hogyha Ön egy olyan igényes szakember, akinek fontos, hogy a megbízóit ellássa a lehető leggyakorlatiasabb, legötletesebb tanácsokkal, akkor okvetlenül olvassa végig az oldalunkat.

Miért válaszuk az elektromos fűtést?
Ha a bekerülési értéket nézzük akkor a gázcirkó fűtéshez képes fele annyi költséggel megvalósítható a fűtés beruházás.

Eltekinthetünk a járulékos költségektől, bonyolult engedélyektől. Az épület energetikai besorolásától függően /energia tanúsítvány/ tudjuk takarékos fűtés rendszerünket költséghatékony fűtésrendszerre cserélni.

Napelemes rendszer kiépítésével a fűtés rezsiköltségünket akár 0 értékre tudjuk csökkenteni.

Néhány épület ahol az elektromos fűtés mint új beruházás, vagy korszerűsítés szóba jöhet. /családi ház, társasház, lakás, panel, üdülő, ipari épület, korház, üzlethelyiség, faház, nyaraló/, iskolák, óvodák, tanintézmények, templomok,…stb

Néhány elektromos fűtés megoldás:

fal, padló, mennyezetfűtéshez

Infra panelek

– Az otthonokban percek alatt kialakul a kellemes hőérzet

– A nap melegét idézi elő,  így  az egészségre is jótékony hatással lehet!

– A hőt sugárzással adja át a határoló felületeknek, berendezési tárgyaknak, a bent élő embereket, állatokat, növényeket. A tárgyak, a falak, és a padlózat lassan és egyenletesen adják át a hőt a helyiség levegőjének.

– Helytakarékos

– az infrapanelek mennyezeten, vagy oldalfalon  valóelhelyezése

– nem befolyásolja a lakótér berendezésének megtervezését

– A fűtőpanelek többfajta teljesítménnyel rendelkeznek, minden típusú és méretű helyiség fűtése kivitelezhető, megvalósítható

– Az infrapaneleket  felszerelhetik fára, lambériára, gipszkartonra! (pl: faházaknál, nyaralóknál, garázs, üzlethelyiség, mobil épület)

A távoli hatósugarú infravörös melegítő egyedi dizájnnal és gyártási technikával lett előállítva. A sugárzó panelnél egy speciális alumínium ötvözetet alkalmaztak, a felületét pedig egy speciális bevonattal látták el.

A panel belsejébe egy fűtőelemet ágyaztak, ami bekapcsolás után előállítja és elvezeti a hőt az emberekhez, illetve a tárgyakhoz. A hő úgy terjed a sugárzó panel felületéről mint a napfény, felmelegítve ezáltal a falakat, mennyezetet, padlót, bútorokat és nem utolsó sorban az embereket. A sugárzó fűtés nem vezet légáramláshoz, ezért a levegő tiszta és friss marad. A levegő relatív páratartalma nem változik, ami egy természetes és kényelmes hőérzetet biztosít, hasonlót, amit napozáskor érezhet az ember.

Kényelem:
A termék működése során nem keletkezik légmozgás, fény, vagy kellemetlen szag. Tehát a benti levegő tiszta és portól mentes.
Energia hatékonyság:
Kiválóan hatékony hőtermelésének és a jó hősugárzási képességének köszönhetően a hőmérsékletet intelligensen felügyeli, ezáltal teljesítményt és energiát takaríthat meg fűtés szokástól függően.
Megbízhatóság:
A benti hőmérsékletet tetszés szerint beállítható, a fűtési szezon korlátozásától mentesen.
Fizioterápia:
Az Infra fűtőpanel az egészségre is jó hatással van. Megváltoztatja a test mikrokeringését, ezáltal a bőr alatti sejtek szerveződése rezonanciát idéz elő. Ennek köszönhetően a mikrokeringés megtisztul, ami az idegrendszert támogatja és kiegyensúlyozza, valamint elősegíti az anyagcserét és megnöveli a fizikai erőt.