Napelem rendszer

A napenergia a legfontosabb energiaforrásunk. Nem csak azért, mert környezetkímélő, hanem azért is mert az egész világon létezik, kimeríthetetlen és azért leginkább mert ingyen van. /Kérjen árajánlatot/  Előzetes felméréshez kérem, hogy ezt a letölthető dokumentum excell  felmérési kérdőívet Napelem rendszer tervezéshez töltse le. A kitöltött kérdőívet kérjük küldje el mihamarabb a tblázatban megadott e-mail címre. Elküldés után rövidesen felvesszük önnel a kapcsolatot.

 A jövőben a napenergia fogja biztosítani az áramellátásunkat. Ezért fontos, hogy olyan napelemeket / üzemeket telepítsünk melyek minél hosszabb élettartalmúak, minnél jobb technológiával készül. Ez nem csak a CO2 káros anyag kibocsátást csökkenti, hanem gazdaságilag is előnyös lakossági felhasználás szempontjából.

 Cégünk nagyon fontosnak tartja, hogy magas minőségű napelemek legyenek felhasználva jó minőségű inverterekkel párosítva. Ez a leggazdaságosabb út! Ha következtetést vonunk akkor az olcsó napelem sokszor drágább lehet! A drágább napelem sokszor viszont lehet olcsóbb!

8 kw-os naplemrendszer

8 kw-os naplemrendszer

Lényeges gondolat, hogy egy európai termék esetén a garanciális eseteket sokkal gyorsabban lehet bonyolítani, és a legfontosabb az, hogy a beruházásra befektetett pénz Európában marad. Ez a pénz megint visszakerül az európai pénz körfolyamatába és ismét találkozunk vele pl. napelem támogatás formájában.

MOST MÁR TUDJA LEHET ÍGY IS!
TERMELJE MEG SAJÁT ENERGIA IGÉNYÉT
NAP MINT NAP
Ma a legjobb befektetés saját házunk aktív energetikája!”
(Berényi Béla)

A megtakarításainkat fektessük be a saját ingatlanunkba, hogy magunk állítsuk elő az energiát saját részre.
Garantált tőkebiztonság, Garantált hozam:

A bekapcsolástól már jövedelmet termel.

Akkor kell meglépni ezt a befektetést, amikor lehetőségünk van rá, nem akkor, amikor szükségünk!
Felejtsük el a sárga csekket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.