Infra mennyezet fűtés rétegrend

Nanonap infra mennyezet fűtés

A nanonap infra mennyezet fűtés ideális megoldás azok számára, akik azt szeretnék, hogy a térből ne vegyenek el helyet a radiátorok. Ajánlott minden olyan új, vagy meglévő épületnél, ahol nem akarnak bevezetni gázfűtést. Kivitelezése gyors egyszerű. Hőérzete megegyezik a hagyományos kemence fűtéssel. Mennyezetre szereléskor ajánlott 60-75 % beépítési aránnyal tervezni a fűtőfilmet. Beépítési lehetőségek:

Rétegrend: 01. Beton födém 02. Táblás szigetelő 03. Féváz szerkezet  04. Nanonap Infra fűtőfilm  05. Hő tükör fólia  06. Gipszkarton Képgaléria Infra mennyezetfűtés beépítés

Mennyezet fűtés beépítésének sorrendje

Mennyezetfűtés megoldásnál 2 féle beépítésre van lehetőség.

– Közvetlen gipszkarton alá

– 2 gipszkarton közé

A 2 gipszkarton közé építésnek annyi előnye van, hogy gyorsabb a szerelés, nagyobb hőtároló tömeg, mervebb biztosabb tartás a szerelt mennyezetnek. Beépítésnél vegyük figyelembe, hogy mindig az 50 cm-es szélességű Nanonap infra fűtőfilmet válasszuk. Elsősorban a könnyebb szerelés miatt, másodsorban a gipszkarton rögzítésének nagyobb arányú lehetősége. 2 Gipszkarton közé szerelésnél, egyszerű tűzőgéppel rögzíthető a fűtőfilm az első rétegre. A pontos rögzítéshez használjon ceruzát és vízi mértéket a szaggatott vonalak meghosszabbítására.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.