Új generációs infra padlófűtés laminált burkolattal

Kezdő oldal

Mik azok a legfőbb előnyök, amiért érdemes a Nanonap elektromos infra fűtést ajánlani?      

Alapvetően, ha fűtésről van szó, a legtöbb esetben az általánosan elterjedt gázkazános fűtéseket, fatüzelést, hagyományos villany radiátorokat alkalmazzák, pedig igen sokszor bebizonyosodott, hogy az újabb és újabb fűtési megoldások szinte mindig áttörést hoznak. Gondoljunk csak a „cirkó” fűtésre, vagy a pellet kazánokra. Egy ilyen feltörekvő „úttörő” az elektromos Nanonap infra vagy ionizációs padló fűtés is. Ha Ön is szívesen tud ajánlani egyre tökéletesebb, jól alkalmazható, költséghatékony megoldásokat, akkor ez a kezdő oldal Önnek szól! Ahogyan az energia árak növekedtek, úgy jöttek elő az újabb komfortosabb költséghatékonyabb fűtésmegoldások, mint például a fűtőkábel, fűtőszőnyeg, Nanonap infra fűtés, Stafor ionizációs fűtés.Elektromos infrafűtés padlófűtés Hogyha Ön egy olyan igényes szakember, akinek fontos, hogy a megbízóit ellássa a lehető leggyakorlatiasabb, legötletesebb tanácsokkal, akkor okvetlenül olvassa végig az oldalunkat. Miért válaszuk a Nanonap elektromos padló fűtést? Ha a bekerülési értéket nézzük akkor a gázcirkó fűtéshez képes fele annyi költséggel megvalósítható a Nanonap infra padlófűtés beruházás. Eltekinthetünk a járulékos költségektől, bonyolult engedélyektől. Az épület energetikai besorolásától függően /energia tanúsítvány/ tudjuk takarékos fűtés rendszerünket költséghatékony fűtésrendszerre cserélni. Napelemes rendszer kiépítésével a fűtés rezsiköltségünket a 0 értékre tudhatjuk csökkenteni. /Tervezés kivitelezés függ az éves energia igénytől/

Napelem rendszer Nanonap infrafűtéssel
Napelemes rendszer Nanonap infrafűtés rendszer energia termeléséhez
Kényelem és melegség
Az elektromos padlófűtés, alacsony üzemeltetési hőmérsékletével, kellemes meleget sugároz otthonába. Elsődleges hőforrásként használva elfejtheti a hideg földfelületeket.
Biztonságos és esztétikus
A Nanonap infra fűtőfilm vagy fűtő kábel, tökéletesen láthatatlanul lapul padlója alatt, szükségtelenné téve a helyigényes radiátorokat, életterét 100 százalékosan felszabadítva. A föld alatt, alaposan szigetelve fut az áramelosztóba, így tökéletesen biztonságos, mivel nincsen közvetlen érintkezése a fűtőelemmel. Az égési sérülések és a fulladás veszélye ki van zárva.
 Elektromos fűtés megoldások ha infrafűtés vagy fűtőkábel az igény
Használata kényelmes és egyszerű
Az elektromos padlófűtés gyorsan és egyenletesen oszlatja el a hőt. Programozható termosztátjainkkal könnyen és pontosan szabályozhatja a fűtési időt.
Padló hőmérséklet mérés
Programozható digitális termosztát Nanonap infrafűtés vagy Warmup fűtőkábel termékhez
Higiénikus és Egészséges
A Nanonap elektromos padlófűtéssel a lehető legegészségesebb módon teremtheti meg az otthon melegét. Az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően nem kerül a levegőbe allergén és por; mint egy légáramoltató rendszer esetén. A fűtés szagtalan, és nem termel gázokat. Egy 100 nm-es család iház fűtésszerelési kelléke egy kisebb autó hátsó ülésén elfér.
Mit kell tudni ha ezt az infra fűtésrendszert szeretnénk megvalósítani otthonunkban? Lényegesen olcsóbb, 40-45%-os bekerülési költség csökkenés egy gázfűtéses rendszerhez képest. De ha összehasonlítjuk a piacon szereplő konkurens termékkel, azzal szemben is minimum 20 % -kal jobbak az áraink!!! Ha a Nanonap infra fűtés rendszerrel  fűti lakását, akkor bármikor áttérhet saját energiatermelésre napenergia vagy szélenergia felhasználásával.
Fűtés számla
Jelenleg hazánkban gy modern cirkó gázfűtésrendszer használata még mindig kevesebbe kerül ha az elektromos fűtéssel hasonlítjuk össze. Ez azt jelenti, hogy a  fűtés rezsiköltségünk nem lesz kevesebb ha Infrával fűtenénk, de a bekerülési érték és a egy önálló saját napelem energia megtermeléssel ha összehasonlítjuk akkor már viszont a számok mérlege a modern elektromos fűtés felé billennek. Beszerelés előtt érdemes az elektromos fűtés tervezésnél energetikus szakember véleményét kikérni, hogy a jelenlegi épületünk, vagy ha új építésben gondolkozunk akkor annak energetikai értéke szerint milyen várható megtakarítást tudunk elérni gáz fűtéssel szemben.
Segítség képen egy 100 m2-es lakó ingatlan infra fűtés rendszer kialakításának bruttó költsége hat-hétszáz ezer Ft. Kompletten kiépítve.
Amivel biztos nem kell járulékos költséggel számolni azok a következők:
– Bonyolult hatósági engedélyek beszerzése különböző hivataloknál amelyeknek az átfutási ideje hónapok is lehet.
– Kémény kiépítése, engedélyeztetése, tisztántartása
– Kötelező éves karbantartás, felügyelet
– Szénmonoxid mérgezés veszélye
– Gázszivárgás
– Gáz függőség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.